Szolgáltatások

Pályázatírás
Honlapkészítés

Tevékenységi körünkbe tartozik hosszú évek óta a holnapkészítés, keresőoptimalizált weblapok készítése a tervezéstől a karbantartásig.


Honlapkészítés során komplex szolgáltatást nyújtunk:

  • egyedi dizájn, tervezés, honlap szerkesztés

  • honlap optimalizálás kulcsszavakra, keresőoptimalizálás

  • tanácsadás, domain név és webtárhely ügyintézés

  • honlap regisztrálása tematikus linkgyűjteményekbe

  • logó tervezés, banner készítés, karbantartás

Honlapkészítés referenciák
Bármilyen kérdése, kérése van szívesen állunk rendelkezésére.


Számlázó program
Egy cég legnagyobb értéke az ügyféllistája. Ez azonban csak akkor tud értékes lenni, ha pontos adatokat tartalmaz, én nem csak a címeket, telefonszámokat, hanem minden kiállított árajánlatot, szerződést, számlát, rontott számlát, projektet, esetleges tartozást! Számlázó programunkban Ön megtekintheti az ügyfél adatlapján a hozzá kapcsolódó összes bizonylatot és eseményt az első árajánlattót kezdve a mai napig!


Demo verzió
A belépéshez szükséges adatok: Felhasználónév: admin, jelszó: admin.


Humán erőforrás kezelő rendszer
A humánerőforrás-kezelő rendszerrel Ön kezeli és rendezi a cége legbizalmasabb információit. Az ellenőrzése alatt álló dokumentumokra folyamatosan szükség van, és meg kell teremtenie az egyensúlyt a gyors elérhetőség és a biztonság között. A fizetések és az alkalmazottakkal kapcsolatos egyéb információk kezelése az elektronikus és a papíralapú rendszerek kombinációjának felhasználásával egyre könnyebbé válik.


Elektronikus iratkezelő rendszer
A rendszer számos korszerű szolgáltatással segíti a vezetők, ügyintézők munkáját:

  • érkeztetés, iktatás,

  • ügyek követése;

  • rugalmas, sokoldalú dossziékezelés;

  • partnerek, ügyfelek nyilvántartása.

Az rendszerrel nem csak egy korszerű eszközt biztosítunk partnereink számára, hanem megújítjuk, gördülékenyebbé tesszük iratkezelési folyamataikat. Igény esetén tapasztalt tanácsadóink segítenek a felhasználók betanításában.


Hírlevél küldő rendszer
Minden szolgáltatás a számlázó rendszer része: beviteli forma varázsló a weboldalára, tetszőleges számú weboldal kiszolgálása egyetlen admin felületen, címlista importálása, tetszőleges számú hírlevélsorozat, azonnali levelek, akciós sorozatok, levelek statisztikája, saját sablon létrehozása, a levelek létrehozásához egyszerű szövegszerkesztő, egyedi mezőnevek és még számtalan kényelmi funkció.